“Лада” – це не машина

На ринку уживаних автомобілів ВАЗівська продукція починає здавати свої позиції.

“Якщо детально розглянути авторинок – за моделями автомобілів, то позиції ВАЗівської продукції далеко не райдужні. Цього року волзькі “дві дев’ятки” скотилися на шосте місце, поступившись другим місцем “Ланосу” (1,7%), а на третє місце піднялася Opel Vectra (1,6%) “- пише Інтернет.

На першому місці залишився Volkswagen Passat практично з тим самим результатом. Минулого ж року трійка автомобілів, якими найбільше цікавилися автолюбителі, мала такий вигляд: перше місце посідав Volkswagen Passat (1,9%), друге – ВАЗ 21099 (1,4%) і на третьому розташувався Daewoo Lanos (1,3%).

У структурі автомобілів, що продаються, теж сталися зміни. У минулому лютому найчастіше пропонували Daewoo Lanos (2,1%), потім Volkswagen Passat (1,6%) і ВАЗ 2107 (1,5%). У лютому цього року на перше місце піднявся Volkswagen Passat (1,9%), другий рядок посів Daewoo Lanos (1,8%), а на третю позицію вирвався прагматичний Renault Kangoo (1,4%).

Якщо розглядати переваги покупців, то вони мало змінилися. На першому місці, як і раніше, міцно розташувалася продукція Волзького автозаводу з майже 16% усіх переглядів наявних пропозицій. Другий рядок посідає Volkswagen, яким цікавилися минулого року 6,2% покупців, а цього 6,5%.

Зміни сталися тільки на третьому місці, яким BMW поступилося автомобілям компанії Mercedes. У будь-якому разі, другу і третю позицію ділили між собою “німці”.

При розгляді структури продажів, змін у лідерах практично ніяких – перші три місця, як і раніше займають ВАЗ, Volkswagen і Opel. Правда, ВАЗ все ж небагато «здувся» з 17,7% минулого року до 16,1% поточного.

Оставить комментарий