Про що ж в дійсності розповідає Біблія?

Як щоб не вірили ми в Господа Бога, всемогутнього і милосердного Володаря Всесвіту, нас завжди хвилюватиме питання – чи правду розповідає про нього Біблія? Чи не спотворює вона Боже Письмо?  Вникнувши у зміст Святих текстів і трішки подумавши над ними, ми ненароком відкриємо для себе, що Єгова не є Творцем і Богом всесвіту і відповідно нашої планети-Земля. Тим більше не являється Він і Богом всіх народів, що населяють Землю. Адже про це в Біблії не сказано жодного слова, як і не сказано ні слова про те, що Єгова створив першу людину на Землі, не сказано і, що Єву завів у гріх Сатана,  ангели були безгрішні, а Ісус з учнями строго дотримувались Божих заповідей Мойсея, не сказано ніде і про те, коли точно буде Друге пришестя , відбудеться Суд Божий і настане Кінець Світу.
     Навіть поверхово проаналізувавши тексти, ми переконаємось, що Друге пришестя давно відбулося, просто його ніхто не замітив, а пророцтва Христа вже збулися, адже Він говорив своїм Апостолам про скоре Пришестя  і скорий Суд Божий, що свідками цього будуть саме Вони і їхні сучасники…
     Ото ж давайте вникнемо у зміст і вдумаємось, про що ж в дійсності розповідає Біблія?
     З тексту Святої Біблії ясно випливає, що  патріархи аж ніяк не були праведниками, а навпаки- це грішники, деспоти, грабіжники і розбійники. За що ж тоді їх вибрав Бог?  І чому Святе Письмо стерджує: що Війна-це Мир, що Зло- то Добро, а Брехня- це Правда?
    Не піддається ніякому розумінню і те, що  за допомогою Господа Бога славні Біблійні герої граблять, палять до тла або якось інакше нищать тисячі невинних людей- звісно во ім я справедливості,  здійснюючи таке страшне Зло, вони творять Добро. І так далі, і тому подібне…Чим далі заглиблюшся в текст, тим частіше натикаєшся на такі протиріччя, що поневолі переконуєшся- а чи розуміли писці, те що переписували з чужих слів, в тому числі зі слів Божих? Чи вникали в суть тих свідчень? Невже не усвідомлювали того, що рано чи пізно їхню писанину проаналізують і викладені факти перевірять?…Виходить, що не усвідомлювали, чи були в містичному трансі або у якомусь іншому емоційному стані.
           Мабуть ні один атеїст, чи комуністичний пропагандист не зможе підірвати віру у християнського Бога так успішно, як це робить Свята Біблія.
  Тепер мені стало зрозуміло, чому віддані Богу вірники не читають, аналізуючи Біблію. І мабуть неможливо більш дохідливо  пояснити цю причину так, як це схарактеризував Голова церковної ради  місцевої православної церкви, що на Закарпатті: « Якщо буду уважно читати церковні книжки, то  перестану вірити в Бога»…

Оставить комментарий