Українці знаходяться у резервації на своїй землі

За радянських часів нас жахали капіталізмом. Наводили приклад Америки, де до відкриття материка різні племена індіанців користувалися багатствами природи. Прийшли європейці, за безцінь скупили землі сучасних США і Канади, а деякі просто прихопили обманним шляхом і силою зброї. Потім загнали аборигенів у резервації – території, відведені для примусового поселення корінного населення. Так само повелися загарбники з народами банту на півдні Африки, аборигенами Австралії. У марксистській літературі наводились дані про жахливе життя робітників і селян у капіталістичному світі, про безправність жінок, про безробіття.

Прославилась радянська система, де нібито вільно і радісно жилося людям. Лише замовчувались радянські резервації-гутаби, куди виселяли працелюбних і мудрих селян, українську інтелігенцію. Замовчувалось колгоспне кріпацтво, де трудодень оцінювався 200 грамами зерна, звідки селянин не міг нікуди виїхати, бо не мав паспорта. Замовчувались численні непомірні податки і примус до праці.
Зневажаючи нашу незалежність, владці, доморощені та закордонні глитаї, багато домоглися при сприянні всенародно обраних у загарбанні наших багатств. Величезні ділянки орних земель, вод, лісів і луків, а заодно й земель природно-заповідного, історико-культурного призначення віддані у приватну власність, куди корінний українець не має права ступити ногою.
Український селянин – геній землеробства. Своїм вмінням господарювати на землі він привабив зайд, які прагнуть загарбати нашу країну, особливо її землі, навіть перетворити її на іншу державу, заселити її іншими народами, як, скажімо, при сталінізмі винищували українців не тільки в Україні, а й на Кубані, Ставропіллі, Поволжі.
Добре білорусам. Нема у них занепаду і безладу, як у нас. Там працюють виробництва, доглянуті поля і повно худоби на громадських фермах. Президент Лукашенко не пустив на свою землю засланних паразитів, які в нас грабують людей, сіють безлад, аморальність і бездуховність. Наші гоноровиті й продажні зверхники запровадили дикий капіталізм на нашу ганьбу. Самі не доїдаємо, а годуємо ненаситне панство. Спритні лихварі й нахабні шахраї з легкої руки влади перетворюють землю на товар.
Мабуть, лише для нас, українців, притаманно не помічати цінностей, поки не втратимо їх. Такою неповторною цінністю, є наша земля. Витоки психологічного стану українців варто шукати в мудрості нації, яка формує особистість з ранніх років. Виховання любові до рідної землі через заповіді, а не накази, виховують вільну й миролюбну людину.
Село – носій українського духу. Сільські люди мають неоціненний скарб душі: зберігають свою культуру, звичаї, побут, мову. Солідні вчені всього світу визнають, що в Трипіллі жили найдавніші хлібороби. Село чутливе до нестабільності в країні. Стан села відображає стан держави України. Земля – наша мати-годувальниця, за рахунок неї ми живемо, і продавати її не можна ні за які гроші. Для українців – споконвічних орачів-землеробів, пшеничне поле було сакральним символом рідної землі.
Поневолення, громадянські війни, голодомори і нищення української еліти призвели до послаблення націоналізму. Відомо, що загарбники окуповують країни, де націоналізм ослаблений. В нашій державі процвітає внутрішня окупація, якій вигідно торгувати землею. Тільки недолугим керманичам могло спасти на думку, що українцям земля не потрібна. Для наших правителів-олігархів інтереси власного збагачення важливіші за інтереси корінного народу.
Соціалізм, який будували на селі, був рабством. Селянство було перетворено в трудармію за допомогою колгоспів. Було запроваджено радянське кріпацтво, коли селянину не давали паспортів, платили по 20 копійок і 200 грамів зерна на трудодень, а податки були на все: і на молоко, і на м’ясо, і на яйця і навіть на кожне дерево та кущ у садибі. Колгоспники нібито мали право, але не могли розпоряджатися ні землею, ні прибутками.
Під час жовтневого перевороту було заявлено, що право приватної власності на землю знищено назавжди. Це була далекоглядна політика. Відібрали землю, яка перерозподілялись кожні п’ять років, і у козацьких громад. У людей, які відірвались від землі, втрачається Батьківщина. Таку країну легко загарбати, а населення переселити в резервації, зробити кріпаками чи просто рабами. Цього добиваються наші зверхники, наслідуючи відомого завойовника Ксеркса, який грекам виставляв вимогу: здати землю і воду як головні умови миру, тобто як принцип закабалення народу.
Важка ситуація, що склалася в селянській Україні, не має ніякого виправдання. Більшовицький лозунг «Земля – селянам» нібито мав перетворити споконвічну мрію селян на реальність. Земля була оголошена національним багатством. Ніби виправдовуючи старий лозунг, тепер поділили землю і основні фонди колгоспів та радгоспів.
Але сталось не так, як хочуть селяни. Влада, щоб не образити робітників, обіцяла їм земельні бонуси, яких так ніхто і не побачив.
Ще Михайло Стельмах у творі «Хліб і сіль» зазначав, що для нас хліб, сіль і честь завжди були найдорожчими. Тому «реформатори» руйнували село, доводили до ручки виробника хліба і позбавили людських чеснот. Село вимирає.
Придумали паювання землі, знаючи, що люди позбуватимуться паїв, бо не мають знарядь праці на землі. Народна мудрість стала реальністю. Пригадуєте притчу, коли батько розв’язав мітлу, яку не могли переламати сини, гілочки вони легко потрощили. Так тепер ламають селян, коли вони роз’єднані і не захищені законом.
Розпайована земля уже легко потрапляє в руки олігархів та іноземців, хоч є мораторій на продаж. Українці стають батраками на своїй, але не власній землі. Гряде нове кріпацтво, що може перерости в звичайнісіньке рабство.
Країни старого капіталізму намагаються збільшити частки державних земель, скуповують їх, творять величезні селянські господарства. У США, наприклад, найбільша частка землі належить державі, В Ізраїлі взагалі нема приватної власності на землю, 93 відсотки землі належить державі, решта – комунальна власність. Землю у приватній власності чужинці хочуть мати в Україні.
Керманичі світу хочуть позбутись українського селянина, забравши в нього землю, щоб створити всесвітній голод. Тоді легко буде тримати владу. Люди будуть покірні. За миску баланди, як висловився один колишній керівник колгоспу, захоплений «реформами».
Все це перегукується з настановами горезвісного Гебельса (Щоденник від 28.08.1936 року): «Якщо хочете взяти владу в руки, влаштуйте голодовку, дискомфорт в економіці і соціальному житті, через два роки бери автомат і ти при владі». Можна сміливо сказати, що наші керманичі достойно виконали настанову цього фашиста.
Провидці кажуть, що долари, виручені за продану українцями землю, залишаться папірцями ні на що не придатними. Експерти вбачають, що скоро долар дорівнюватиме японській єні. Зарубіжні економісти занепокоєні послабленням американської валюти через дефіцит державного бюджету і борги США. Для перестороги введена європейська валюта – евро. За деякими даними, поза Америкою блукає понад 300 трильйонів доларів, матеріально не забезпечених. Для їх отоварення не вистачить не тільки золота США, а й усього багатства. Тому уряд цієї держави постійно шукає вихід. Одним із них є війни, скажімо в Іраці, які отоварюють цю валюту військовими поставками. В результаті Америка скине паперовий вал на утримувачів доларів, що призведе економіку багатьох держав до хаосу. Для України цей хаос стане подвійним. Відомо, що знецінення грошей – найкращий спосіб руйнування держави.
У книзі М.Сенченка «Латентні (приховані – М.К.) структури світової політики» читаємо: Планетою править Світовий уряд, на чолі якого Комітет 300 – некоронований володар світу, який відкидає можливість сільськогосподарського прогресу. Світовий уряд обмежуватиме зростання населення, поки не залишиться один мільярд людей, який буде обслуговувати правлячий клас. Події в Україні розгортаються саме у цьому напрямку: зменшити населення до 25 мільйонів осіб. За ідеями сатанинських культів, на планеті будуть лише правителі й раби, середнього класу не буде. Всіма багатствами володітимуть елітні члени Комітету 300. Сільське господарство буде викуплено і підпорядковане виключно Комітету 300, виробництво харчів контролюватиметься, створюватиметься дефіцит їжі та води. Дітей навчатимуть жорстокості.
Треба знати, що в Паризькій хартії і таємному протоколі, який 1990 року підписав М.Горбачов, остання позиція проголошує: відібрати землю.
Складається враження, що телебачення та бульварна наша преса сіють сум і розбещеність, пропагують вбивства і катастрофи, ґвалтують кінобойовиками, щоб сприяти нервовому зриву населення. Останнім часом безконтрольно завозяться трансгенні продукти та вирощуються генетично змінені рослини, що може призвести до виродження прийдешніх поколінь українців. Претенденти на керівництво світом принципово вживають кошерну їжу, а нас годують різними шкідливими наповнювачами. Принагідно слід нагадати, що у свій час президент Франції Шарль де Голль заборонив виробництво кальвадосу, яблучного коньяку, оскільки він негативно діяв на нащадків любителів цього пійла.
Світовому уряду, як стверджують, Україна заважає прийти до повного володіння світом, бо Америку давно окуповано, а Росія їм не заважає. От і виконується чужинська програма. Село зруйнували, маємо безнаціональні паспорти, засилля іншомовної українофобної преси, закриття українських книгарень, навіть оновлені купюри грошей мають невластиве українцям забарвлення та погіршений формат. На них немає назви нашої держави, орнамент неукраїнський…
Треба сказати, що символи бувають таємничо далекоглядні. Наприклад, п’ятикутна зірка, введена в державний ранг більшовиками, – це винятково окультний знак сатани. Гітлер, коли йшов до влади і для її утримання використовував кращі символи людства та сатанистські надбання. Він творив арійську націю, взявши авторитет наших далеких предків аріїв, запровадив свастику – давній символ грому, весни, родючості, магічної сили, таємничості, що була перетворена на символ варварства і насильства. Гітлер взяв на озброєння сатанистське зображення черепа і кісток. Назву добірних військ СС він запозичив у братства святого Станіслава.
Тепер однодумцями фашистів виступають деякі члени нашої владної еліти, члени секти святого Станіслава (СС), що мають титули «сер», «леді», «шевальє», «кавалерствующа дама». Вони безумовно виконують настанови Комітету 300. Члени ордену СС та гітлерівське СС споріднені не тільки за походженням і звучанням, а й діями, зокрема загарбницькими. Але вони згинуть, як і третій Рейх, третій Рим, Третьої Російської імперії теж не буде. Вірю, що недалеко той час, коли господарем нашої землі-годувальниці буде український народ, а не руйнівники держави та грошовиті зайди.

Оставить комментарий