Які дороги, така й влада

Усі українські шляхи між містами, а також проїжджі частини населених пунктів виглядають, як після тривалої обробки челябінськими метеоритами.

Дорога – це обличчя держави. Зараз це обличчя – суцільна діра, в яку провалюються мільйони гривень з кишень звичайних автовласників. Пересуватися зараз країною на власній машині зараз означає ремонт підвіски, латання шин, рівняння дисків та інші технічні процеси.

Якщо те непорозуміння, яке збудували по маршруту Київ-Одеса, можна колись було вважати автобаном, то зараз це, ймовірно, найповільніший автобан у світі. П’ять годин від Києва до Умані.

На наступний тиждень заплановано як мінімум дві акції, котрі присвячені дорожній кризі в Україні.

У понеділок, 12-00, члени ФБ-спільноти “любителів” Укравтодору (пишаюся моїми друзями і колегами!) принесуть під офіс цієї компанії (Фізкультури, 9) частини своїх покалічених авто. ФБ-подія тут http://www.facebook.com/events/420558254693954/?fref=ts.

У середу, об 11-00, київські автовласники збираються взяти посильну участь засіданні Кабміну, приїхавши на вулицю Грушевського у повній готовності поміняти пробите колесо. ФБ-подія ось http://www.facebook.com/events/579800885382933/?ref=2

Все тільки починається. Справа в тому, що до моменту, коли погодні умови дозволять робити ремонт доріг – півтора місяця мінімум. Півтора місяці усі тисячі мільйонів ям по Україні битимуть не тільки у підвіски авто, а й по “підвісці” режиму.

Оставить комментарий