“Свобода” просить заборонити марш розпусників

Народний депутат “Свободи” Ігор Мірошниченко звернувся до голови Київської міськдержадміністрації з проханням заборонити проведення маршу “ЛГБТ-спільноти”. Про це повідомила прес-служба політсили.

“Вважаємо даний захід в частині проведення маршу представників нетрадиційної сексуальної орієнтації таким, що не відповідає суспільній моралі та порушує норми чинного законодавства України”, – йдеться у зверненні.

“Проведення маршу центром Києва спільноти геїв, лесбіянок, бісексуалів та трансгендерів порушує цінності сім’ї як основи суспільства, сприяє пропагуванню нетрадиційної сексуальної орієнтації”, – вважає Мірошниченко.

“Крім того, гомосексуальні контакти провокують венеричні захворювання та СНІД”, – впевнений депутат.

“На підставі вищезазначеного просимо заборонити 8 березня 2013 року в місті Києві захід “Феміністичний-лесбійський марш “Досить прикривати нерівність традиціями!”” в частині проведення маршу представників нетрадиційної сексуальної орієнтації та розміщення відповідної інформації, яка їх пропагує”, – підсумував політик.

Нагадаємо, 20 травня 2012 року в Києві неподалік станції метро “Дарниця” група невідомих побила двох співорганізаторів першого в Україні гей-параду, що так і не відбувся.

Як відомо, у лютому 2011 року Міністерство юстиції легалізувало всеукраїнську громадську організацію лесбіянок, геїв, бісексуалів і тренсгендерних людей (ЛГБТ) «Рада ЛГБТ організацій України».

Оставить комментарий